Patul de aur

3a82ef5b5db44bda099e7ad252d1a2b6

Sunt desculta in iarba, intr-un decor feeric, cu un cer limpede ca lacrima pe care se oglindesc toate visurile mele, inconjurata de flori in culori vii, vii ca sufletul meu.

Fluturii imi danseaza in parul ce mi se revarsa in cascade pe umeri si mirosul imi inunda simturile, un miros divin, o combinatie suava de iasomie, lacramioara si crin.

Pasarea Paradisului imi sopteste in ureche cuvinte de la ingeri, in timp ce pasarea Phoenix isi face aparitia invaluita in mister, in infatisarea ei cea mai profunda si-mi cerne perle de renastere, intr-o ploaie calda de iubire, ce mi se asaza ca niste boabe imense de roua, pe genele-mi grele.

Totul se desfaoara intr-un tablou de o frumusete ireala, tablou pe care-l pun pe ” simezele ” bibliotecii mele.

Nu exista timp, nu e niciodata noapte, doar LUMINA. Trupul imi e plamadit doar din iubire si bunatate, cicatricile sunt inexistente iar  plagile sufletului sunt vindecate pe vecie.

Nu stiu ce-i durerea, nu exista suferinta, descumpanire, irascibilitate, frica sau regrete, ma scald intr-o mare de emotie, impacare, fericire si noblete launtrica.  Sunt libera.

Mama se apropie razand, e mandra de mine. Vine si-mi strange mana cu cea mai pura iubire. Suntem din nou impreuna, un tot. Stiu ca-mi va pune aceeasi intrebare pe care mi-a pus-o la plecare si acum o inteleg, suferinta ne-a innobilat pe amandoua.

Ne-am reintalnit si vom ramane inlantuite pe vecie, intr-o stare imbatatoare, exaltanta, transformatoare, nelimitata de fericire.

– Elena, vrei sa stam impreuna pe un pat de aur?

Foto: Pinterest

 

4 comentarii la „Patul de aur

  1. Aștept prima ta carte,cu nerăbdare! !!Mă lași fără respirație! Te admir,Îți admir puterea,curajul,optimismul și inteligența!Ești un OM special!Așa a fost scris:să treci prin această experiență,ca sa-ți găsești adevărată vocație! Însănătoșire grabnică și mult succes!

    Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise.